TRI-S ontwikkelde in opdracht van Serendipity Ventures UG een revolutionaire tool voor elke serieuze belegger. De ontwikkeling van deze krachtige aandelen screener laat toe om slimmer te investeren. Filter en analyseer met gemak uit een indrukwekkende lijst van meer dan 20.000 aandelen.

Of je nu focust op pure rentabiliteit of specifieke sectoren en landen. Deze screener past zich aan jouw unieke beleggingsstrategie aan.

De troeven van deze aandelen screener

Diepgaande details

Voor elk aandeel krijg je een uitgebreide fiche boordevol relevante informatie en inzichtelijke grafieken.

Geavanceerde aanpassingsmogelijkheden

Maak en bewaar jouw eigen filters en watchlists. Sorteer, groepeer, toon of verberg kolommen en pas de opmaak van je lijst aan. Creëer een persoonlijke bibliotheek voor snelle toegang in de toekomst.

Responsive Design

De screener werd aan de front-end met Angular ontwikkeld en spreekt tegen .NET C# server-side code. Bovendien functioneert hij perfect op tablet of pc. 

Serendipity Ventures UG, een toonaangevende vennootschap uit Duitsland, heeft al de sprong richting software op maat gewaagd. 

Bezoek hun website en ontdek waarom zij deze keuze hebben gemaakt!

Wil je meer weten ?
Wil je je bedrijfsvoering naar een hoger niveau tillen?

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jouw bedrijf kunnen transformeren met onze expertise in IT-development.