Elk moment de statistieken van jouw kassa raadplegen? Dat kan! Enkele jaren geleden klopte het bekende Brusselse restaurant Chez Leon hiervoor bij TRI-S aan. Hun vragen? Op basis van de kassagegevens automatisch statistieken te zien krijgen over zaken als de omzet of het aantal verkochte schotels.

Ook een automatische berekening van de variabele commissies van het zaalpersoneel stond hoog op hun verlanglijstje. We gingen hiermee aan de slag en creƫerden software voor een steeds up-to-date overzicht dankzij automatische kassa statistieken.

Van kassa naar Exact Online

De invoering van de witte kassa ligt intussen al even achter ons. Dat er veel meer mee aan te vangen valt dan enkel registratie van inkomsten, is intussen duidelijk. Want dit laat een pak meer automatisatie toe. Gedaan met kassabonnen en kasboeken met de rekenmachine te analyseren. Dankzij onze toepassing hebben de zaakvoerders van Chez Leon met een enkele klik zicht op hun statistieken. Hoe was de omzet vandaag, deze week, deze maand? Hoeveel schotels verkochten we en welke dagen waren de afgelopen maanden het succesvolst? Dit zijn allemaal zaken die ze nu heel snel kunnen zien. Bovendien verloopt ook de boekhouding een pak vlotter. Want na ingave van de kassa gegevens, laat dit programma toe om hiervan statistieken op te maken, de commissie van het zaalpersoneel te berekenen en dit geheel naar Exact Online te exporteren.

Kassa statistieken voor Chez Leon en Aux Armes de Bruxelles

Toen de familie Van Lancker enkele jaren na het nieuwe kassasysteem ook de overbuur Aux Armes de Bruxelles overnam, twijfelde ze geen seconde. Ook daar werd het kassa-statistieken programma onmiddellijk in gebruik genomen. Zo hadden ze van bij de start een perfect overzicht over de zakelijke cijfers.

Aanpasbaar aan verschillende sectoren

Het leuke aan software op maat? Dat je het aan verschillende kassasystemen kan koppelen. Op maat van jouw noden. Bij Chez Leon gaat het over aantal schotels en commissies. Bij jou gaat het misschien over aantal broden of koffiekoeken en de winstmarge op elk van beiden. Laat dat manuele rekenwerk achterwege dankzij de juiste software.

Wil je meer weten ?
Wil je je bedrijfsvoering naar een hoger niveau tillen?

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jouw bedrijf kunnen transformeren met onze expertise in IT-development.