Bij TRI-S horen we waar bedrijven tegenaan botsen. Zo heerst er veel frustratie rond de flow van productieprocessen. Informatie zit versnipperd in verschillende pakketten, zoals ERP en CRM. Hierdoor loopt het productieproces helemaal niet vlot. De een weet van de ander niet. Alles gaat trager dan je zou willen en het loopt vaker fout dan je zou willen. Dit zette ons aan het denken. Met resultaat. Want TRI-S lanceert eXcellans, dé tool om uit te blinken in productiviteit.

Waarom eXcellans gebruiken in jouw bedrijf?

Het antwoord is eenvoudig. Je kiest voor eXcellans om jouw productieproces te versoepelen en om betere resultaten te behalen. Allemaal zaken waar iedereen baat bij heeft. Jouw medewerkers, want zij zien het effect van hun werk op de productie en zien dat ze bijdragen aan het grotere geheel. Jouw managers, want zij hebben met een simpele klik een perfect realtime overzicht over het productieproces. Ook vanop afstand. En jij als bedrijfsleider, want je rendement stijgt.

Wat is eXcellans?

eXcellans vormt een laag bovenop je CRM,ERP en andere pakketten en brengt de gegevens uit verscheidene systemen visueel samen. Iedereen in je bedrijf ziet in één oogopslag wat waar zit, wat er nog moet gebeuren en hoe je dit het vlotst doet. De baseline vat het allemaal samen: excel your productivity. Met eXcellans werkt je productieafdeling productiever dan ooit.

Wat doet eXcellans?

We sommen even de belangrijkste features van eXcellans voor je op.

  • Dankzij de realtime visuele voorstelling vergelijk je in één oogopslag resultaten over alle afdelingen heen.
  • Je doelen en de vooruitgang tot het behalen van de doelen zijn zichtbaar voor iedereen.
  • eXcellans brengt je productieflow in kaart. Hierdoor ziet iedereen continu de up-to-date status van elk product of onderdeel.

Bots je ook vaak tegen haperingen in je productieflow aan door onduidelijkheden of misverstanden? Heb je nood aan een realtime totaalbeeld van je productie? Laat het ons weten. We gaan graag met jou in gesprek over wat eXcellans voor jou en je bedrijf kan betekenen.

Meer weten ? Bezoek de website van eXcellans

Wil je meer weten ?
Wil je je bedrijfsvoering naar een hoger niveau tillen?

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jouw bedrijf kunnen transformeren met onze expertise in IT-development.