In het hedendaagse digitale tijdperk is het helaas een al te bekend scenario: bedrijven die worden belaagd door fraudeurs. Een van de meest verontrustende vormen van oplichting betreft fraudeurs die zich in het Belgisch Staatblad benoemen tot bestuurder van een onderneming. Dit kan leiden tot verwoestende financiële en juridische gevolgen voor nietsvermoedende bedrijven.

Advocatenkantoor Tack 51, IT-bedrijf TRI-S en VOKA sloegen de handen in elkaar en ontwikkelden een website om dit tegen te gaan. Wettelijke-publicaties.be beschermt jouw bedrijf tegen fraude. Ontdek hier hoe.

Hoe werkt Wettelijke-publicaties.be?

Om dit probleem te bestrijden, introduceert Wettelijke-publicaties.be een innovatieve service. Schrijf je je hierop in, dan krijg je onmiddellijk een melding per e-mail wanneer jouw bedrijfsnaam in het Belgisch Staatblad verschijnt. Zo kunnen bedrijven proactief handelen in geval van onrechtmatige benoemingen. Dit efficiƫnte systeem zorgt voor snelle acties, waardoor bedrijven hun integriteit en belangen kunnen beschermen. Zo krijgt de bank een melding, kan je onmiddellijk de publicatie van een rechtzetting aanvragen en ben je in de mogelijkheid om een strafklacht in te dienen tegen de dader(s).

De kracht van samenwerking voor de ontwikkeling van wettelijke-publicaties.be

Bij de ontwikkeling van deze baanbrekende software speelde de samenwerking tussen VOKA, advocatenkantoor Tack 51 en IT-bedrijf TRI-S een cruciale rol. Hierdoor biedt de notificatiedienst van Wettelijke-publicaties.be nog een bijkomend voordeel. Ingeschreven ondernemingen krijgen niet alleen een bevestiging krijgen bij elke rechtmatige publicatie, maar ook direct een handige hyperlink naar de pdf van die publicatie. Zo heb je jouw eigen publicaties snel bij de hand zonder te moeten grasduinen in het Belgisch Staatsblad.

Het initiatief van Wettelijke-publicaties.be heeft al de aandacht getrokken van veel professionals en ondernemers. Je kunt meer lezen over deze samenwerking en het achterliggende doel in een uitgebreid artikel dat verscheen in VOKA 'Ondernemers'.

De digitale wereld brengt veel kansen met zich mee, maar helaas ook enkele bedreigingen. Dankzij vooruitstrevende platforms zoals Wettelijke-publicaties.be, kunnen ondernemingen toch met vertrouwen en zekerheid verder bouwen aan hun toekomst. Schrijf je vandaag nog in op deze website.

Wil je meer weten ?
Wil je je bedrijfsvoering naar een hoger niveau tillen?

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jouw bedrijf kunnen transformeren met onze expertise in IT-development.