Op maat

toegespitst op jouw bedrijf

Ontdek onze unieke IT-oplossingen op maat die perfect aansluiten bij jouw behoeften, zonder dat je daarvoor diep in de buidel hoeft te tasten. Laat de technologie zich aanpassen aan jou, niet andersom!

Strategische aanpak

meedenken & voordenken

Met onze strategische aanpak bij TRI-S gaan we verder dan alleen het ontwikkelen van IT-oplossingen. Onze kracht ligt in het meedenken en voordenken, waardoor we jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen.

1 aanspreekpunt

jouw IT developer

Bij TRI-S heb je altijd één vertrouwd aanspreekpunt voor al je IT-ontwikkelingen. Met onze expertise staan we klaar om je te ondersteunen. Jouw persoonlijke IT developer altijd binnen handbereik.

http://purl.org/goodrelations/v1#ProvideService

IT maatontwikkelingen

Maatontwikkeling voor de best passende oplossing

Niet alle bedrijven hebben dezelfde behoeften als het gaat om IT-oplossingen. Daarom bieden maatontwikkeling een uitkomst. Hiermee wordt er een uniek systeem ontwikkeld dat aansluit bij de specifieke wensen en eisen van het bedrijf. Op deze manier wordt er niet alleen efficiënter gewerkt, maar ook kosten bespaard.

Ontdek meer
http://purl.org/goodrelations/v1#ProvideService

IT integraties

Tijd- en kostenbesparende IT-integraties

Door IT-systemen te integreren, optimaliseer je de processen binnen je bedrijf nog verder. Dit bespaart enorm veel tijd, omdat handmatig werk wordt verminderd of zelfs geautomatiseerd. Bovendien wordt er door integraties kosten bespaard, doordat waardevolle medewerkers optimaal worden ingezet op basis van hun talenten. Zo schitteren ze nog meer in hun job. 

Ontdek meer
http://purl.org/goodrelations/v1#ProvideService

IT koppelingen

Gegarandeerd efficiënter en tijdsbesparend

IT speelt een steeds grotere rol in ons dagelijks leven en bedrijfsleven. Bij Tri-S begrijpen we het belang van naadloze systeemkoppelingen en bieden we een unieke meerwaarde. Met onze expertise zorgen we niet alleen voor efficiëntie en tijdswinst, maar we garanderen ook dat al onze projecten altijd On Time en On Budget worden opgeleverd. Door het integreren van verschillende systemen kun je informatie sneller en gemakkelijker uitwisselen, terwijl wij ervoor zorgen dat jouw IT-ontwikkelingen vlekkeloos verlopen.

Ontdek meer

Elk project begint met een grondige analyse van behoeften. Vervolgens wordt een software raamwerk gedefinieerd en de juiste programmeertaal gekozen voor de ontwikkeling. Ten slotte wordt de software uitvoerig getest voordat deze wordt geïmplementeerd.

Onze aanpak

Enkele van onze klanten

Getuigenissen

Wat onze klanten zeggen

Gratis offerte

Let's get started

Verzeker je nu van meer winst en meer tijd.

Maak een afspraak